Uspořádejte si svůj vlastní turnaj

Tato webová stránka podporuje organizaci sportovních turnajů v rotačním módu. Jedná se o turnaje dvouher nebo čtyřher, kdy se mezi sebou střídají protihráči a v případě čtyřher i spoluhráči. Jsou to sportovní klání, kdy neprobíhá vyřazování hráčů a kdy o výsledném pořadí nerozhoduje počet výher, ale poměr mezi vyhranými a prohranými body.

Turnaj si může založit jakýkoliv registrovaný uživatel webu. Dokonce se ani nemusí jednat o tenisový turnaj. Spravovat můžete například turnaje v ping pongu, badmintonu nebo padelu.

Podrobnosti a návody naleznete na níže uvedených odkazech:

Jak začít? Pokud jste přihlášeni ke svému účtu, můžete zkusit založit svůj první turnaj na stránce Rotační turnaje v záložce „Výběr turnaje…“ stlačením tlačítka „Vytvořit nový turnaj“.

Nyní se můžete vy a kdokoliv jiný zaregistrovat do turnaje pomocí odkazu „Přihlásit“.

Později, když budete pořádat další turnaj, tak budete moct přidat další hráče, se kterými jste se již setkali na některém rotačním turnaji, pomocí záložky „Správa hráčů …“ a odkazu „Přidat nebo odebrat hráče“.

Až bude mít turnaj dostatečný počet hráčů (minimálně 4), tak uzavřete registraci a turnajovou platformou budou nabídnuty ke hře první náhodně vybrané zápasy. Jejich počet a způsob rozlosování hráčů určuje provedené nastavení parametrů turnaje v záložce „Úprava turnaje …“.

Výsledky jednotlivých zápasů se pak zadávají do příslušného pole a odesílají ke zpracování pomocí tlačítka „Uložit“. Pokud zápas chcete přeskočit, použijete před uložením zaškrtávací políčko „Skrýt„.

Jakmile se rozhodnete turnaj ukončit a nechat vyhlásit vítěze turnaje s nejvyšším poměrem vyhraných ku prohraným bodům, tak můžete k tomu použít link buď v záložce „Výběr turnaje…“ nebo „Detaily k turnaji“.

Protože tato turnajová platforma umožnuje širokou paletu nastavení, tak doporučujeme před konáním turnaje si „nanečisto“ provést ukončení registrace, zadání několika výsledků a ukončit turnaj a nechat vyhlásit vítěze. Jestliže jste se zkušebním průběhem spokojeni, můžete turnaj uvést do výchozího nastavení pomocí zaškrtávacího políčka v záložce „Úprava turnaje…“ a „Otestujte nebo smažte turnaj“.

Pokud nemáte problém s angličtinou, můžete si vedení turnaje otestovat na tomto externím odkazu. Bez nutnosti registrace naskočíte do rozjetého demo turnaje se světovými top tenisty.

Přejít nahoru